Meistä

Muutamme myynnin toimialaa.

Missio: luomme olosuhteet, joissa jokaisen yksilön ja yrityksen on mahdollista tehdä unelmistaan totta.

Olemme intohimoinen myyntialan edelläkävijä.

Dream On Group Oy tarjoaa asiakkailleen ulkoistetun myynnin palveluita. Olemme DO:lla luoneet ja yhdistäneet monen eri myynnin alan parhaat toimintamallit yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi, todistetusti. Tehtävämme on tuottaa asiakkaillemme entistä ennustettavampaa ja kannattavampaa myyntiä. Luomme yhdessä yrityksesi tarpeiden mukaisen kokonaisuuden ja kehitämme sitä jatkuvasti jokaiselle osapuolelle kannattavampaan suuntaan.

Mahdollistamme DO:lla alan parhaat olosuhteet, aidosti palkitsevan palkkiomallin ja jatkuvan kehityksen, niin työelämään kuin henkilökohtaisiin tavoitteisiin. Onko tavoitteenasi menestyä myyntiuralla, saada opiskelupaikka tai kehittyä myyjänä ja ihmisenä? Luodaan Sinulle yhdessä olosuhteet, joissa pääset jatkuvasti lähemmäksi tavoitteitasi ja pääset olemaan paras versio itsestäsi – myös työelämässä.

Yrityksen historia

Matkamme tähän pisteeseen

Alla olevasta aikajanasta pääset syventymään kasvutarinaamme ja tavoitteisiimme.

Syksyllä 2020
Yritys perustettiin
Päätimme muuttaa ulkoistetun myynnin toimialaa jokaiselle osapuolelle kannattavampaan suuntaan. Vastasimme asiakkaan haasteisiin, solmimme ensimmäisen yhteistyösopimuksen, rakensimme myyntikonseptin ja lähdimme tekemään yhteisistä unelmista totta.
Syksyllä 2020
Keväällä 2021
Vahvaa kasvua
Saimme lisää myynnillistä osaamista yhtiöön. Valtavan kysynnän vuoksi päätimme kasvattaa toimistojemme määrää ja laajentaa myyntikanaviamme myös nykyasiakas-, ja asiantuntijapalveluihin.
Keväällä 2021
Syksyllä 2021
Ensimmäinen tilikausi päätökseen
Onnistuimme tekemään kasvua tehokkaasti ja kannattavasti. Liikevaihto noin 1,3 miljoonaa euroa. Loimme vahvat kasvutavoitteet toiselle tilikaudelle ja suunnitelman tämän toteuttamiseksi.
Syksyllä 2021
Keväällä 2022
Uusia ennätyksiä
Aloitimme ständi- ja tapahtumamyynnin, kasvatimme myyjämäärää ja rikoimme myyntiennätyksiä. Palkitsimme parhaat onnistumiset kesäjuhlissa.
Keväällä 2022
Syksyllä 2022
Toinen tilikausi päätökseen
Halusimme laajentaa liiketoimintaamme uusille toimialoille. Solmimme uusia yhteistyösopimuksia. Liikevaihto noin 3,1 miljoonaa euroa. Loimme vahvat kasvutavoitteet kolmannelle tilikaudelle.
Syksyllä 2022
Keväällä 2023
Monipuolista kasvua
Onnistuimme kasvattamaan liiketoimintaamme uusille toimialoille, jonka johdosta pystymme mahdollistamaan entistä monipuolisemmat toimenkuvat.
Keväällä 2023

Arvomme

Ihminen

Meillä saat toteuttaa itseäsi onnellisten ihmisten ympäröimänä. Haluamme myös, että sinä olet onnellinen.

Onnellisuus = Tulos

Kehitys

Kehittymällä yksilöinä kehitämme myös yhtiötä toimimaan esimerkkinä muuttuvilla markkinoilla.

Kehitys = Tulos

Laatu

Tiedämme, että tekemällä asiat laadukkaasti, tuotamme kaikille kannattavia tuloksia.

Laatu = Tulos

Mitä myynti oikeastaan on?

Myynti on luottamusta ihmisten välillä. Myynti on ihmisten välistä aitoa kanssakäymistä. Myynti on ihmisten auttamista. Myynti on myös paljon muuta. Kerromme mielellämme lisää.

Myyntitaidot helpottavat elämää.

Asiaa ei tule välttämättä ajatelleeksi, mutta jokapäiväinen elämämmekin on täynnä myyntiä.
Myynti kasvattaa sosiaalisia taitoja ja tämä edesauttaa elämän kaikissa tilanteissa. Myynnistä on monen mahdollistajaksi. Onhan se mukana elämässäsi, kaikkialla ja kaikissa tilanteissa.

Dream On Group numeroina

Myyntiedustajat
0 +
Toimistot
0
Yhteistyökumppanit
0
Liikevaihto
+ 0 milj.

Tapaa myynnin edelläkävijät.

Toimistomme

  • Kuopio: Pääkonttorimme keskustan ja oppilaitosten välittömässä läheisyydessä. Käytössä 400 neliötä toimitilaa rautaisten myyjien käyttöön, varustettuna hulppeilla saunatiloilla.
  • Turku: Tämä on ytimessä! Toimitilasta löydät viihtyisät työpisteet, koulutustilat ja taitaapa joskus työpäivän päätteeksi muutamat NHL- ja FIFA-turnauksetkin näkyä.
  • Tampere: Lasitetut huoneet ylimmässä kerroksessa tarjoavat loistavat työtilat myyntitykkien käyttöön.
  • Helsinki: Tämä toimitila löytyy Lauttasaaresta, loistavien kulkuyhteyksien ääreltä. Tänne mahtuu vähän leveämminkin.
  • Oulu: Technopoliksen palvelut käytössäsi Peltolassa.
  • Joensuu: Käytössäsi ovat Tiedepuiston modernit tilat. Keskusta ja oppilaitokset välittömässä läheisyydessä.