Palvelumme

Dream On Group on moderni asiakashankinnan ja myynnin ulkoistamiseen erikoistunut yritys. Toimimme tehokkaissa myyntikanavissa yrityksesi tarpeisiin suunnitelluilla toimintamalleilla. Lisätään sinunkin brändisi näkyvyyttä myynnin avulla!

Herätyskello ja kolikoita puisella pöydällä

Aika on rahaa. Säästä molempia.

Onko tavoitteenasi saada yrityksellesi lisää uusia, tyytyväisiä asiakkaita kannattavasti? Hienoa! Se on juuri sitä, mitä me teemme.

Luodaan yhdessä yrityksesi tarpeiden mukainen konsepti ja valikoidaan siihen parhaat myyntikanavat ja sopiva henkilöstö. Jokainen ihminen on yksilö, ja siksi luomme jokaiselle myyjälle yksilöllisen koulutusohjelman, jonka avulla hänen on mahdollista saavuttaa maksimaalinen potentiaalinsa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin!

Myynnin ulkoistaminen

Olemme yhdessä luoneet ja yhdistäneet monen eri myynnin alan parhaat toimintamallit yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Tehtävänämme on tuottaa asiakkaillemme ennustettavaa ja kannattavaa myyntiä. Luomme yhdessä yrityksesi tarpeiden mukaisen kokonaisuuden ja kehitämme sitä jatkuvasti jokaiselle osapuolelle kannattavampaan suuntaan.

Telemyynti

Turvallinen ja tehokas kanava uusasiakashankinnalle. Telemyynnissä tiimi työskentelee samassa tilassa, jolloin hyvä fiilis, tehokas ohjausmalli ja positiiviset asiakaskokemukset ovat taattuja.

Ständimyynti

Erinomainen kanava tavoittaa ihmiset kasvotusten siellä, missä he asioivat. Tyylikäs ständi ja iloiset työntekijät antavat brändille hyvää näkyvyyttä ja mahdollistavat lukuisia uusia merkityksellisiä asiakaskohtaamisia.

Tapahtumamyynti

Aktiiviset työntekijät mahdollistavat jo yhdessä viikonlopussa tuhansia merkityksellisiä asiakaskohtaamisia ja tuovat brändiä vahvasti esille tapahtumassa. Tehokas tiimi tekee myös erinomaisen myynnillisen tuloksen näkyvyyden lisäksi.

Myynnin valmennukset

Työssä kehittyminen mahdollistaa nousujohteisen tuloksen ja onnellisen työsuhteen.

Yhdessä myyntitavoitteisiin.

Myyntitavoitteet eivät täyty itsestään. Me hoidamme myynnin ohjauksen ja myyntitavoitteet kuntoon puolestasi yhdessä sovitun myyntikonseptin mukaisesti.
Valitse kumppani, joka tietää mitä tekee ja tekee mitä lupaa.

Mitä myynti oikeastaan on?

Myynti on luottamusta ihmisten välillä. Myynti on ihmisten välistä aitoa kanssakäymistä. Myynti on ihmisten auttamista. Myynti on myös paljon muuta. Kerromme mielellämme lisää.

Olet hyvissä käsissä.

Olemme kumppani, joka tietää mitä tekee ja tekee mitä lupaa. Olemme kumppani, joka haluaa kehittyä kanssasi.

Tehdään yhdessä myyntitavoitteistasi totta!