Myyjälle

Mahdollistamme alan monipuolisimmat olosuhteet, aidosti palkitsevan palkkiomallin ja jatkuvan kehityksen niin työelämään kuin henkilökohtaisiin tavoitteisiinkin.

Tervetuloa perheeseen.

Meillä työskentelee yksilöitä, jotka tekevät yhdessä toitä unelmiensa eteen. Myynti on fiilislaji: matka huipulle taittuu huomattavasti kevyemmin yhdessä. Meillä arvostetaan asennetta, halua oppia ja kovaa työmoraalia. Kun täytät nämä kriteerit, yhteisestä matkastamme tulee ikimuistoinen!

Yhteistyökumppaneitamme mm.

Tiesitkö? Meiltä löytyy monipuoliset myyntikanavat jokaiseen tarpeeseen!

Koulutusta myynnin ohella

Huippumyyjäksi vuodessa

  • Koulutuksen tarkoitus on tuottaa lisää myynnillistä huippuosaamista Suomeen.

  • Koulutus tapahtuu myynnin ohella, jokaiselle yksilöidysti räätälöidyllä mallilla, jossa muokataan opitut toimintatavat voittavaan malliin!

  • Kehityt ihmisenä ja myyjänä, aivan varmasti!

Tartu elämäsi tilaisuuteen.

Myynti on matka, jolla opit tuntemaan itsesi ja ihmiset. Myynti on matka, jolla kehityt. Me tarjoamme uuden tien ja opasteet, oletko valmis kulkemaan sen kanssamme?

Olemme joustavia.

Mikä ikinä elämäntilanteesi onkaan, löydämme varmasti juuri Sinulle sopivan tehtävän. Onko tavoitteenasi menestyä myyntiuralla, saada opiskelupaikka työn ohessa tai kehittyä myyjänä ja ihmisenä? Luodaan Sinulle yhdessä olosuhteet, joissa pääset jatkuvasti lähemmäksi tavoitteitasi ja pääset olemaan paras versio itsestäsi myös työelämässä!

Onko aika tienata kunnolla?

Arvostamme laadukasta myyntiä ja maksamme siitä reilusti, ilman palkkiokattoja. Meillä sinun on mahdollista tehdä myös taloudellisista tavoitteistasi totta.